Usein kysyttyä

Minkä kokoisia Mini Minä hahmot ja kakunkoristeet ovat?

Koot vaihtelevat hieman riippuen hahmosta, keskimäärin hahmost ovat 10-15cm korkeita.

Minkälaisia kuvia hahmoja varten tarvitaan?

Yksi selvä kasvokuva edestä sekä pää ja olkapäät kattava kuva sivulta. Mikäli kyseessä on yllätyslahja, voitte lähettää parhaan kuvan, mikä on saatavilla sekä lisätä tarkentavia kommentteja tilauksen lisätietoihin.

 

Mistä materiaalista Mini Minä hahmot on valmistettu?

Personoidut hahmot on tehty polyresinkomposiitista. Tämä tarkoitta, että hahmot ovat melko vahvoja, mutta suosittelemme niiden varovaista käsittelyä – kuten minkätahansa koristeesineen kohdalla.

Miten samannäköinen Mini Minä -hahmo on?

Hahmot ja kakunkoristeet ovat hauskoja karikatyyrejä eli eivät suoranaisia tarkkoja kopioita. Hahmojen samannäköisyyden tarkkuus on noin 70-80% valokuvan kanssa. Lähetämme kuvan Mini Minä hahmon päästä sähköpostitse hyväksyttäväksi ennenkuin hahmo viimeistellään uunissa. Tässä vaiheessa on vielä mahdollista tehdä muutoksia samannäköisyyden tavoittamiseksi odotusten mukaan. Kun valokuva on hyväksytty ei ole enää mahdollista tehdä muutoksia hahmoon.

Miten maksan tilauksen?

Kaikki tilaukset maksetaan ennakkomaksulla pankkisiirrolla, tarkemmat tiedot saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen mukana.

Miten kauan tilausprosessi kestää?

Tilattuasi Mini Minä hahmon saapuu se postitse 3-4 viikon kuluessa. Nopeampi viikon toimitusaika lisämaksusta.

Voiko hahmon laittaa kakun päälle?

Kaikki uniikit hahmot tulevat alustan kanssa, johon hahmon voi kiinnittää. Tämä voidaan laittaa kakun päälle tai halutessanne kakun eteen. Koska hahmot ovat usein hieman painavampia kuin perinteiset kakunkoristeet, kakusta riippuen voi olla parempi asettaa koriste omalle erilliselle alustalle tai tukijalkojen varaan.

Yhteystiedot

Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiinne sähköpostitse tai puhelimitse 02-36190025.

Joomla templates by a4joomla