Toimitusehdot

Yleistä

Mini Minä -hahmot lähetetään irrallisena alustasta, jolla minimoidaan mahdollinen vahinko kuljetuksen aikana. Hahmot on helppo asentaa alustaansa muutamassa minuutissa liimaamalla oikeista kohdista, esimerkiksi pikaliimalla.

Toimitusaika

Kokonaisuudessaan tilaukseen menee 3-4 viikkoa, kun tilauksen yksityiskohdat on vahvistettu ja tarvittavat valokuvat on lähetetty Mini Minä -tiimille. Erityisen monimutkaiset hahmot saattavat viedä muutaman päivän lisää. Pikalähetykset lisämaksusta 14 päivän kuluessa saattavat olla mahdolliia erityisvaatimuksesta, tilausmääristä riippuen. 

Toimitus- ja pakkaus 

Pyrimme varmistamaan pakkaus- ja postitusmenetelmillä, että Mini Minä -hahmot täydellisessä kunnossa. Mikäli hahmo ei saavu täydellisessä kunnossa perille, ottakaa yhteyttä 48 tunnin kuluessa puhelimitse tai sähköpostitse.

Lähetyskustannukset alkaen 19,50€ yksittäiselle hahmolle ja vaihdellen 25,50€ - 31,50€ tuplahahmoille sekä erityisen suuria osia sisältäville hahmoille.

Palautukset

Valmistusprosessin aikana lähetämme vedoskuvan Mini Minä -hahmon päästä ennenkuin hahmo laitetaan uuniin. Kun tämä kuva on hyväksytty hahmoilla ei ole palautusoikeutta. Mini Minä -hahmot valmistetaan Kiinassa ja jokainen uniikki hahmo tuodaan Suomeen virallisia toimituskanavia käyttäen. 

Henkilötiedot

Tilauksen yhteydessä kerätyt asiakkaan antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan ainoastaan Mini Minä -tuotteiden asiakasrekisteriin. Emme luovuta henkilötietoja muuhun suoramarkkinointiin.

Joomla templates by a4joomla